Opslagstavlen

Udvalgte fotos fra motionsdagen 13/10-17:
    Gitte Viborg Schmidt-Nielsen (kontoret) den 13-10-2017
    CYKELPARKERING

Vi indfører pr. d.d. en midlertidig cykelparkering i gården ved billedkunst for mellemtrinnet og udskolingen pga byggeriet og opgravningen af Lundshøjgårdsvej.

Udskoling og mellemtrin må derfor ikke parkere deres cykel i boldgården. Her er det kun indskolingens cykler, der må parkeres.

Den midlertidige cykelparkering i boldgården vil eksistere så længe byggeriet og gravearbejdet pågår.

Se vedhæftede kort over cykelparkeringernes placering:
    Gitte Viborg Schmidt-Nielsen (kontoret) den 06-10-2017
    VIGTIGT - husk at tale med jeres børn/elever om dette:

Det er meget vigtigt, at alle respekterer den afspærring der er lavet ved opgravningerne på Lundshøjgårdsvej. Entreprenøren har oplevet at børn (og forældre) kravler over, under og i et par tilfælde helt fjerner afspærringen.

Vi og entreprenøren er ekstra forsigtige og opmærksomme på de mange børn der skal til og fra skole. Men tag afspærringerne alvorligt og gå udenom.

Driftsassistent Søren Pedersen

Malling Varmeværk A.m.b.A

Gitte Viborg Schmidt-Nielsen (kontoret) den 30-08-2017
    GRAVEARBEJDE PÅ LUNDSHØJGÅRDSVEJ

I perioden fra og med den 28. august til den 1. december vil en del af Lundshøjgårdsvej være spærret pga. gravearbejde.

Busstoppestedet bliver derfor i denne periode flyttet til Ajstrupvej 47-49.
    Gitte Viborg Schmidt-Nielsen (kontoret) den 24-08-2017